Hur man kan hitta bra föreläsare

Det finns många stunder då det kan vara passande med en bra föreläsare, men väldigt ofta handlar det om att man ska hitta någon som kan inspirera eller på något sätt bidra med något till personalen på ett företag. Väldigt ofta när det är företagsevent så gäller det att hitta bra föreläsare. Eftersom det ofta finns en väldigt bredd på kompetens och bakgrund bland personalen på en arbetsplats så kan det ju vara bra om man hittar en föreläsare vars innehåll kan tilltala många olika människor. I följande inlägg kommer du finna information om hur man gör för att hitta bra föreläsare.

Hitta och boka in föreläsare på nätet

När det kommer till att hitta föreläsare finns det i dag väldigt många möjligheter tack vare internet. Det finns många sidor där de samlar olika föreläsare och det kan vara bra för den som vill hitta något nytt. Du kan boka din föreläsare här och jämföra de olika alternativen.

Gå på rekommendationer

En annan sak man kan göra är att höra sig för i sitt nätverk för att hitta föreläsare som fått goda flera rekommendationer. Det finns säkert någon i ditt nätverk som du skulle kunna fråga och vars rekommendationer du litar på. Man kan även låta de anställda inom företaget lämna förslag på föreläsare som de skulle vilja lyssna på. Det finns dock ett problem med detta och det är att personalen kanske inte är medveten om att det kan kosta en hel del när man ska boka föreläsare. Så låt dem känna till budgeten som finns för föreläsningen.

Håll utkik i sociala medier

När det kommer till att hitta bra föreläsare måste man vara kreativ. Kanske är det bästa sättet att faktiskt se sig runt i sociala medier efter personer som har karisma och en lite annorlunda historia att berätta.